Zoom prezinta noul F8n Pro Multitrack Field Recorder cu înregistrare pe 32 de biți

10-03-2022
Zoom prezinta noul F8n Pro Multitrack Field Recorder cu înregistrare pe 32 de biți

Daca te-ai gândit să-ți actualizezi reportofonul multitrack la o unitate cu înregistrare portabila pe 32 de biți, apoi noul F8n Pro de la Zoom trebuie să fie pe lista ta. Acest model Pro actualizează și înlocuiește popularul recorder F8n și oferă acum două convertoare analog-digitale separate, unul care se ocupă de setările de gain ridicat, iar celălalt preia setările de gain scăzut. Acest tip de înregistrare de înaltă rezoluție înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la setarea nivelurilor de înregistrare - există atât de mult spațiu disponibil.

Sunet autentic, personalizat

GX-100 dispune de tehnologia AIRD, susținută de abordarea rafinată Tube Logic BOSS. Selectarea ieșirii AIRD vă permite să vă personalizați sunetul cu precizie pentru orice destinație, fie că este vorba de o intrare de amplificator, monitor FRFR, sistem PA sau amplificator de casă. Include, de asemenea, o selecție largă de simulatoare de cabinete la bord, plus sloturi pentru importarea propriilor IR-uri prin USB.\

Inregistrari pentru următoarea generație
32-bit float este schimbarea jocului. Zoom F8n Pro folosește două trepte de convertor A/D și preamplificatoare profesionale pentru a înregistra sunet la cea mai înaltă calitate - fără a fi nevoie să ajustați preamplificarea! F8n Pro înregistrează în format WAV compatibil BWF, cu o rezoluție de până la 32 de biți și o rată de eșantionare de până la 192 kHz.

Zoom F8n Pro oferă trei ieșiri pentru dispozitive externe, căști și pentru conexiunea camerei. Cu căștile, puteți monitoriza piesele înainte sau post-fader, puteți verifica nivelurile și puteți regla panorama semnalelor. Cu 8 intrări și 10 piste, F8n Pro poate înregistra material audio foarte complex și deschide noi posibilități în post-producție.

Prelucrare Internă
F8n Pro oferă rutare flexibilă a semnalului de la toate intrările catre toate ieșirile, inversare de fază și decodare. De asemenea, oferă filtrare de zgomot pentru a reduce vântul și alte zgomote ambientale. În plus, pot fi setate întârzieri în intrări și ieșiri. 

Cod de timp securizat
Asigurați sincronizarea perfectă a pieselor dvs. Chiar și atunci când este oprit, oscilatorul cu cristal compensat cu temperatură (TCXO) al lui F8n Pro generează un cod de timp cu o precizie de 0,2 ppm.

Rămâneți prezent - cu Zoom AutoMix™.
Zoom AutoMix vă ține la curent cu acțiunea prin nivelarea automată a mixului pentru a reduce zgomotul ambiental.

Introducere extinsă de metadate
Puteți introduce numele piesei, numele scenelor, note și multe altele direct pe unitate sau prin aplicația Zoom F8 Control pentru iOS.

Audio test de șase secunde
Funcția de pre-înregistrare vă permite să verificați împrejurimile și setările dvs. înregistrând doar 6 secunde înainte de a apăsa butonul ÎNREGISTRARE.

Înregistrați și transmiteți în flux - simultan
Puteți conecta F8n Pro la computer ca interfață audio și puteți alimenta intrările individual la software-ul DAW sau de streaming preferat, în timp ce înregistrați piese pe cardul SD intern.

Mobilitate
Folosind aplicația Zoom F8 Control, puteți verifica semnalele, regla nivelurile, opera comenzile de transport control, introduceți metadate și multe altele folosind iPhone-ul sau iPad-ul prin Bluetooth.

Opțiuni avansate de control
Zoom F-Control (FRC-8) oferă mai multă flexibilitate. Cu faders, controls for trim, panoramare si track ready, FRC-8 ​​este indispensabil pentru realizatorii de film profesioniști (F-Control este vândut separat)

Audio 360º
Modul Ambisonics al lui F8n Pro oferă o decodare precisă de la A la B și o legătură echilibrată a gain-ului pentru a captura sunet spațial pentru VR, AR și multe altele.

Descărcați GRATUIT software-ul Zoom Ambisonics Player pentru a decoda și edita cu ușurință sunetul la 360º.

Dublați spațiul de stocare
Înregistrarea paralelă pe două carduri SD cu capacități de până la 1TB vă permite să lucrați complet independent din momentul în care începeți înregistrarea.

Alimentare 
F8n Pro este gata pentru zile lungi de inregistrare cu mai multe opțiuni de alimentare și capacitate mare de stocare.

Funcționare cu baterie
Utilizați opt baterii alcaline AA pentru 5 ore de funcționare sau conectați adaptorul AC AD-19 furnizat.